Favvo

Tänkte passa på att vidarebefodra nåt jag såg på Facebook i Sverigedemokraternas grupp (cirka 4 000 medlemmar) som jag fick tips till från anti-SD-gruppen (cirka 200 000 medlemmar).
Walid är min nya idol.
sd skön
/Örnen

Plus Minus

En sak jag inte gillar: Tappa en tv på sin överläpp.

En sak jag gillar: Att påstå sig vara bäst och faktiskt vara det.

En sak jag varken gillar eller ogillar: Speedway.


/Örnen

Konstiga 200

Robert Aschberg har startat ett program på aftonbladet.se som heter 200 sekunder. I det programmet försöker han lura riksdagsledamöter att gå med på mutor från till exempel fiktiva företag. Efter varje program visar han sig nöjdare än innan och påstår sig ha satt dit politikerna. Det gör han dock inte. I ett program bjuder han de på champagne och utlovar lotteri med fina resor i potten ackurat utanför moderna museet och när alla politiker har kommit dit säger han att han har lurat de. Det finns ingen champagne och det finns inget lotteri säger han och är rakad och nöjd. Men vem fan tackar inte nej till gratis bubbel och reser. Om man tackar nej till det borde man inte få sitta i riksdagen.

en tanke har återkommit några gånger idag och berör området "att vara konstig". Att säga att man är konstig är inte direkt konstigt och man utesluts direkt från de konstiga. Samma sak händer om man utan anledning säger att man inte är det. För frågor gäller också dessa direktiv och därför om någon frågar dig om du är konstig svara aldrig att du är det. Svara istället, "vad skulle Lenin gjort?". Likaså om till exempel en hyresvärd söker en person som är konstigt rolig eller roligt konstig, skriv då för Guds skull inte att du är det utan skriv istället "Ibland låtsas jag att jag har en hemlighet bara för att folk ska bli intresserade av mig."

Robert Aschberg skulle inte gjort det.

/Ödlan

OBS

Jag tar här och nu kraftigt avstånd från felaktiga åsikter. Jag tolererar inte (obs: INTE) åsikter, slogans, tankar, klädstilar, fritidsaktiviteter eller genuin välvilja, då den sker under tveksam etik.

Om jag upptäcker att någon bryter mot en eller flera oskrivna regler (dock inte fler än 7, då detta är ett obetvivligt tecken på sinnessjukdom*) kommer kapitala straff idkas.

För att säkerställa sin oskuld bör varje myndig människa hjälpa tre myndiga eller omyndiga människor som är sämre ställda än sig själv. Denna handling är dock ej fullständig (vilket gör vederbörande skyldig) om den hjälpande personen i fråga personligen, ekonomiskt eller sexuellt, drar nytta av att hjälpa den sämre ställda personen i fråga, eller om handlingens effekt är försumbar, sett ur den påverkade personens perspektiv.


/Örnen


*Bestraffning av mentalt skadade individer gynnar inte samhället. Lämpligt vård finns tillgänglig för alla sorters problem.

Ekonomin

Höstsolen värmer. Till trots att man sitter inne så känns det bättre med en blå himmel. Förkylningen verkar nämligen inte gå över och jag börjar komma i oform. På dagarna funkar internet bra och då kan man kolla på South Park på South Park Zone. Det är nice.

Ett avsnitt jag tittade på häromdagen behandlar ämnena finanskrisen och gud. Fett med bra! Jag rekommenderar verkligen alla att titta på det. Du som är sjuk kan titta på det på direkten men ni andra kan gott gå ut nu och titta på det ikväll.

http://southpark-zone.blogspot.com/2008/06/most-viewed-south-park-episodes.html är länken.

/Ödlan

Kände för en bild.



/Daggmasken

Hela sveriges husman

Av min stora syster i Oslo fick jag en kokbok som gratulation på min bemärkelsedag. (Jag ska fan upp astidigt imorgon. Och här sitter jag och skriver blogg.) Namnet är rubriken. Hon sa att jag hade sagt att jag ville ha den när jag var yngre. Jag mindes det. Underligt att jag ville ha just denna kokbok med svenska rätter, eller? Kanske inte, om det är någon som vill främja den svenska matkulturen är det jag. Det gäller såklart annan svensk kultur också. Efter att ha rentvått mina tankar från ifrågasättandet av den svenska kulturen inser jag nu det ända rätta. Pablos konster och Lee Jiang Mao och hans grönsaksrätter finnes nu i pappersinsamlingen

/Ödlan

19

Ibland blir man chockad över sin egen intellektuella nivå... och ibland blir man besviken över sig själv. Jag låg på ett golv i Öslo och diskuterade punklåtar med Daggmasken.

-De sjunger "She had a walk with a silicon cock in her ass and one in her cunt".

-Nej du tänker på en annan låt.

-Nej det är Louise med NOFX. Tänker du på Liza and Louise?

-Den här.... "Lisa had enought of men, she said whe won't get burned again, she say they don't know how to fuck, her last boyfriend's a SCHMUCH". Det är den....

-Jafan du har nog rätt... den är asbra!

Sen började vi prata om åldersgränser och hur gamla vi är, och jag är helt övertygad om att jag är 18 gammal. 45 minuter senare inser jag sanningen. Jag är 19 år gammal. Pinsamt.

-Öh grabbar... på tal om öl.... jag är 19 trots allt... höhö..... nu sover vi...

/Örnen

<3

En match förstörde en sommar. (fotboll)

En kväll förstörde en kväll. (rom)

Inget förstörde våra liv. För alltid. (love)

/Örnen

Raised Fist-a-riders

Vi äro Raised Fist-a-riders. Efter en lång fredag med jobb, bussresa, missförstånd och några öl anlände vi till Oslo, där vi träffade några andra Raised Fist-a-riders. Vi moshade, vi hoppade, vi skrek. Raised Fist är från Luleå vilket ger dem en skön dialekt.

-Den här låten handlar om vänskap. Den heter SLIPPING INTO COOMAAAAAAAA!!!!!!!!

På norrländska.

Efter giget flöt vi runt lite men vi tröttnade snabbare än väntat. Gick hem till Malen och sov på golvet. Vaknade upp idag med ångest efter en jobbig dröm.

Sen köpte vi öl. Ikväll är det fotboll.

/Örnen

Bloggare

Det finns vissa bloggare som skriver med som outhärdlig irrelevans så att man kissar på sig nästan jämt och ständigt. Att en del utav dessa har klättrat på stegen och börjat skriva blogg hos exempelvis Nerikes Allehanda är ju förtjusande för de. Men ibland undrar man om det över huvud taget finns någon tanke bakom både valet av bloggare eller de blogginlägg bloggaren läser.

jag skulle kunna länka till den blogg jag syftar på men vill helst inte att hon ska få några läsningar så jag gör inte det. För att lätt analysera föregående stycke börjar jag med att fokusera på huruvida det tredje ordet, vissa besitter någon vidare relevans i förhållande till återstående delen av stycket. Vissa är ett något abstrakt ord om man använder det på ett sådant sätt. När jag skriver vissa i detta sammanhang tror många att jag menar mindre än hälften. Så är icke fallet. Vissa är i just detta fall i princip alla, inklusive mig. Jag menar vad fan skriver jag om egentligen? Kan ju inte ens ta på det.

Om det första styckets innehåll vill jag bara säga att det valdes av en relativt okänd anledning. Det kan mycket väl ha varit för att jag också vill ha en blogg på na.se eller så är det för att det kommenterade inlägget (som jag inte vill nämna med länk) är så fruktansvärt obildat och ointressant så jag bara inte kunde hålla mig från att skriva om det.

Den intressantaste frågan i hela det här inlägget är trots tidigare frågeställningar om det här inlägget över huvud taget har någon relevans när jag inte vill nämna det kommenterade inlägget. Med länk.

/Ödlan

Godenmorgen.



/Daggmasken

Bemärkelsedag

Idag fyller en i bakgården år, en har fått jobb och en tittar på utbildningar hemma i Sverige. En är inte speciellt lycklig, en är speciellt lycklig och tillsammans diskuterar tre om vad lycka är. En är bra på att pyssla, en är bra på GH och en är bra på paj. Fyra åker på konsert på fredag, fyra besöker Oslo på fredag, alla festade i helgen. x är nöjda med sina jobb, två är inte så nöjda men jobbar på och 1 + x försöker plugga till högskoleprovet i vår. Två uttrycker kommunistiska åsikter, en blir provocerad och en pratar östgötiska. En spelar datorspel, två erfarar att man säger data i skåne och en är från norrland. Alla gillar bakgården, en visar korttrick på en avslutad fest och en tittar på. En firar med 400, två låtsas att de är bögar på jobbet och två har bil. En skriver konstigt bara för att skriva något, en är relativt nöjd med det den just åstadkommit och en tycker att allting är relativt.

/Ödlan

Godnatt.



/Daggmasken

Tidsfördriv

Jag vet att många läsare förväntar sig dagliga anekdoter, men ibland blir det inga. Dock har jag idag gjort en kompromiss.

Ladda ner skivan "How To Clean Everything" med bandet "Propagandhi".

Där har ni bra musik.

/Örnen

RSS 2.0