Historia

Jag kan inte inte kommentera Martin i föregående inlägg. Att folk inte fattar att särskrivning är engelska gör mig arg. I detta fall bil det otroligt ironiskt. Men man ska vara försiktig med att kommentera andras språk för rätt som det är sitter man där i skiten med två ord istället det rätta; ett ord. Om man nu verkligen har tänkt igenom att man vill bevara "det svenska arvet" måste man väl ändå kunna uttrycka sig i svensk text? Men kanske finns det ett samband.

Sverigedemokraterna har fått mycket publicitet vilket är bra. Sverige har fått den största antipartigruppen och det är bra.

Jag har den senaste tiden ängnat just tid åt Sveriges mörka historia, åt sveriges slavhandel. Tv4 gör programmet och ehuru det inte verkar direkt trovärdigt (vilket kan bero på reklampausen) är det intressant. Det heter "Vår mörka historia".

En annan ny programserie som rekommenderas är "Världens konflikter". I det programmet beskriver Svt på ett trovärdigt sätt 9 stycken utvalda konflikter och varför läget är som det är idag. Senast beskrevs Afghanistankonflikten(Hur lätt är det inte och särskriva det liksom?).

/Ödlan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0